Nyheter

Startsida / Nyheter
Revival för klassisk pannplåt - Svensk Byggplåt

Pannplåt är en gammal klassisk modell av takplåt som skyddat och prytt våra svenska hus, ekonomibyggnader och ladugårdar sedan 1860-talet. Den finns i olika utföranden och en mängd olika färger. Dala-Profil är en av Sveriges producenter av pannplåt. De har märkt av den ökade efterfrågan och ser flera anledningar till varför, så som arkitekturtrenden, hållbarheten och att plåten klarar låglutande tak. För att läsa hela artikeln:

Artikel: Revival för klassisk pannplåt - Svensk Byggplåt
Med anledning av Corona, vänligen informera era medarbetare.

Dala-Profil AB följer den allvarliga Corona-situationen noga och vidtager följande försiktighetsåtgärder för att skydda våra kunder och anställda på bästa möjliga sätt.

Vår säljkår står till förfogande endast via telefon och mail (dörren till kontoret kommer hållas stängd) varför vi ber er att lägga alla beställningar innan ni kommer hit och invänta bekräftelse på att er order är klar att hämtas, vi kommer att avisera via SMS. Vi hoppas att ni har förståelse för detta.

Ordermail: order@dala-profil.se
Tel. 0243 - 23 31 00

Dala-Profil AB kommer att hålla sig à jour med situationen fortlöpande och hoppas att vi tillsammans kan bidra till att minska risken för spridning och därmed hjälpa personer i riskgrupper.